Sport

FC Braşov a pierdut la Dej. Alexa: „Am controlat tot jocul”

FC Braşov a pierdut la Dej, 1-2, cu Unirea, în runda a 11-a a Ligii 2. După acest rezultat, play-off-ul e tot mai departe pentru gruparea de la poalele Tâmpei.

Chiar dacă FC Braşov a pierdut la Dej, antrenorul „galben-negrilor”, Dan Alexa, a declarat: „Un joc pe care l-am controlat. Din păcate le-am făcut cadou cele două goluri. Pe lângă golul marcat de Angelov am avut cele două situaţii foarte mari. Au fost două intervenţii senzaţionale ale portarului lor. Din păcate continuăm să pierdem puncte prosteşte. Astăzi am fost echipa care a controlat jocul, echipa care a dus mingea în careul lor, dar ne lipseşte acolo ceva, ne lipseşte execuţia şi suferim foarte mult din punctul ăsta de vedere”.

În clasament, FC Braşov ocupă locul 12, cu 13 p, destul de departe de ultimul loc în play-off, ocupat acum de Unirea Slobozia (18 p), formaţie care are un meci în minus.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare