Sport

FC BRAȘOV a evitat din nou intrarea în faliment. Gheorghe Popa: „Această amânare ne oferă timp”

„Stegarii” se reunesc luni

 

FC Brașov a scăpat din nou de faliment, astăzi Tribunalul Brașov acordând o nouă amânare. Instanța a decis să acorde un nou termen, după ce medicul Gheorghe Popa, președintele interimar al CA al FC Brașov, a afirmat că există oameni interesați să achiziționeze pachetul majoitar de acțiuni al FC Brașov. Este vorba tot despre niște italieni, care vor ajunge pe 28 iunie în Brașov.

„Această amânare ne oferă timp, pentru ca oferta de achiziționare a pachetului majoritar al FC Brașov a potențialilor investitori să se concretizeze. Suma datorată de FC Brașov s-a mărit, dar totodată a crescut patrimoniul clubului. Ca și activ a intrat în patrimoniu Baza «ICIM». Aceasta reprezintă o valoare. Sunt acolo două terenuri, unul de iarbă, unul artificial, e sala de sport. Există și o serie de discuții între posibilii investitori și autoritățile locale. Deocamdată, sunt doar la stadiul de discuții și propuneri”, a declarat medicul Gheorghe Popa, președintele interimar al CA al FC Brașov.

Altfel, Gheorghe Popa a anunțat că luni va avea loc reunirea lotului.

„Continuăm activitatea. Se va începe pregătirea. Avem sub contract opt jucători, dar la reunire vor fi mai mulți, întrucât vor veni și juniori. Am ajuns la un acord de prelungire a contractului cu Marian Marin. Și Vlad Munteanu va continua în proporție de 95%. Discutăm și cu Mugurel Buga. Antrenor este în continuare Adrian Szabo. Pentru el, prima opțiune este FC Brașov, deși are o ofertă și de la Corona pentru a prelua centrul de copii și juniori”. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. Ce s-a DECIS azi în cazul falimentului?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare