Sport

FC BRAȘOV a aflat când va întâlni Steaua… Înainte, însă, are un obiectiv clar: 3 puncte din meciul cu Dunărea Călărași

 

Antrenorul Ilie Stan rezistă în continuare în funcție la FC Brașov, pregătind disputa cu Dunărea Călărași, de sâmbătă, de pe Stadionul „Tineretului”, contând pentru etapa a 7-a din Liga 2.

Fotbaliștii „galben-negri” trebuie să obțină victoria, în fața unei formații necăjite, cu mari probleme financiare, pentru a căpăta oareșce moral înaintea partidei cu CSA Steaua, programată vineri, 24 septembrie, de la ora 17.00, tot la Brașov.

La FC Brașov va debuta, sâmbătă, atacantul olandez Zakaria El-Azzouzi (FC BRAȘOV. ARESTARE! „Pată” din trecutul atacantului El-Azzouzi…), sperându-se ca acesta să-și dovedească eficiența în fața porții adverse.

Meciul de săptămâna viitoare este considerat cu grad mare de risc de către autorități, având în vedere „trecutul” tumultuos al ultrașilor steliști.

La momentul actual, FC Brașov ocupă locul 14 în clasament, cu 6 puncte, Dunărea Călărași fiind imediat în spate, pe 15, cu 3 puncte, din 20 de combatante. CSA Steaua este a 4-a în ierarhie, cu 13 puncte, la 3 distanță de liderul Concordia Chiajna.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare