Sport

FC BRAȘOV. 35 de jucători la reunire! Două noutăți!

 
35 de fotbaliști au fost prezenți, astăzi, la reunirea echipei FC Brașov pentru pregătirile dedicate părții secunde a sezonului din Liga 2 fotbalistică.
 
Printre aceștia s-au aflat portarul Laurențiu Popescu, de la CS Universitatea Craiova, care fusese cedat anul trecut la Poli Iași, așa cum am mai informat, și fundașul Bogdan Vișan, în vârstă de 20 de ani, de la Flacăra Horezu, din Liga 3.
 
„Mă bucur că toată lumea e sănătoasă și dornică de muncă; suntem nerăbdători să începem. Ne aşteptă o perioadă grea, atât de pregătire, cât şi competițională. Suntem în situația în care suntem, dar avem convingerea că vom reuşi să evităm retrogradarea, să ne îndeplinim obiectivul. Avem mulți jucători la antrenamente acum, dar după prima săptămână la Braşov, de readaptare la efort, vom pleca în cantonament (la Tg. Secuiesc – n.r.) şi vor fi jucători de care ne vom despărți sau îi vom împrumuta. Singurii fotbalişti noi sunt Popescu şi să-l vedem pe Vişan, va fi testat. Cei care vin trebuie să aducă un plus evident și împreună cu ceilalți jucători trebuie să facem tot posibilul să ne salvăm de la retrogradare. Avem nevoie de transferuri în orice compartiment. Asta ne arată statistica din clasament. Dar avem nevoie de fotbalişti cu experiență. Nu mai avem multe meciuri şi timpul nu are răbdare cu noi. Va trebui să fim cât mai eficienți, într-un timp scurt. Aproximativ 25-26 de jucători o să luăm în cantonament”, a declarat antrenorul Călin Moldovan după prima ședință de pregătire din 2022, desfășurată la Stadionul ICIM.
 
Din informațiile noastre, pentru cei de la FC Brașov, stagiul extern programat în Antalya a picat. 
 
Apoi, se așteaptă ca formațiile din Liga 1 să-și definitiveze loturile și din ce jucători vor rămâne pe afară conducerea „galben-negrilor” să poată alege ceva util.
 
Foto: Facebook FC Brașov Official


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button