Sport

FC BRAȘOV. 17 jucători au participat la primul antrenament condus de Mihai Stere – Galerie FOTO

  • reunire lot FC Brasov ian 24_202319.JPG
  • reunire lot FC Brasov ian 20_202317.JPG
  • reunire lot FC Brasov ian 06_202312.JPG
 

Jucătorii de la FC Brașov s-au reunit în această dimineață, noul „principal”. Mihai Stere, conducând primul antrenament.

La prima ședință de pregătire au participat 17 jucători: Mutu, Căucă, Tănase – portari; Poverlovici, Istrofor, Hlinca, David – fundași; Avram, Codoban, Vl. Munteanu, Moraru, Pamfile, H. Popa – mijlocași; Matei, Buga, Ene, Rusu – atacanți.

Au absentat jucătorii care și-au reziliat contractele cu FC Brașov, Perju, Grigoruță, Mareș, Puțanu și Letan. Totodată, Vlad Olteanu, cel mai promițător junior al „galben-negrilor”, este aproape se semneze cu Dinamo București. Sunt șanse ca înlocuitorul lui Vlad Olteanu să fie un alt junior de valoare, „câinele” Patrick Petre.

„Normal, începutul este mai greu, dar treptat vom ajunge la o formă bună. Sperăm că schimbarea antrenorului va fi de bun augur. Mihai Stere știe ce are de făcut, ne-a transmis că așteaptă de la noi. Va fi o luptă dură pentru play-off, sunt 7-8 echipe care luptă pentru a ajunge acolo. Sperăm ca la finalul sezonului regulat să fim pe unul dintre primele două locuri, iar după play-off să reușim promovarea pe care ne-o dorim. Cred în acest lucru, sunt sigur că putem ajunge în Liga 1. Îmi doresc să marchez cât mai multe goluri, dar important este să câștige echipa și să promovăm. Din punct de vedere al numelor, e clar că Mediaș este principala noastră rivală, dar dacă ne uităm la rezultatele de până acum, sunt și alte formații care luptă pentru a ajunge în Liga 1. Programul nu este ușor, dar noi am pierdut puncte cu grupările mai slab cotat. Pe cele din partea de sus a clasamentului am reușit să le învingem. Vom face tot ce putem pentru a câștiga toate meciurile. Avem un grup bun, unit, iar dacă vor mai veni jucători îi vom ajuta să se integreze cât mai rapid”, a declarat Marius Matei.

„Cu siguranță primele meciuri oficiale ne vor prinde foarte bine pregătiți din toate punctele de vedere. Plecăm la drum cu același gând, promovarea. Îl cunoaștem pe Mihai Stere, a fost și antrenor secund, câțiva dintre noi am și jucat cu el în anii trecuți. Nu vreau să vorbesc despre demiterea lui Adrian Szabo, a fost decizia conducerii, noi o respectăm și vrem doar să ne facem treaba cât mai bine. Fiecare meci va fi dificil. Noi am alternat evoluțiile bune cu unele mai puțin reușite, am făcut pași greșiți acasă. Va fi foarte greu, dar ne vom bate pentru fiecare punct. Cu siguranță putem ajunge pe primul loc și să promovăm în Liga 1”, a punctat Andrei Poverlovici.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button