Sport

FC Barcelona achiziționează un atacant pe o sumă record

 

Fotbalistul francez Ousmane Dembele va efectua luni vizita medicală, după care va semna un contract pe cinci ani cu FC Barcelona pentru 105 milioane de euro, sumă în care nu sunt incluse bonusurile, a anunțat vineri clubul spaniol, citat de presa internațională. Dembele se desparte astfel de gruparea germană Borussia Dortmund și devine cel mai scump fotbalist din istoria clubului catalan. Transferul atacantului francez depășește cele mai scumpe achiziții făcute în ultimii ani de FC Barcelona, care a plătit 97 milioane euro pentru aducerea brazilianului Neymar de la FC Santos (în 2013) și 81 milioane în schimbul uruguayanului Luis Suarez de la FC Liverpool (în 2014).
Dembele, în vârstă de 20 de ani, va avea o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro. Ziarul spaniol Marca reamintește faptul că Dembele a fost achiziționat de Borussia Dortmund în urmă cu un an, de la formația franceză Rennes, cu doar 15 milioane euro. În această vară, Dembele a boicotat antrenamentele Borussiei, în speranța unui transfer la Barcelona.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare