Sport

FC Argeș revine în Liga a II-a

 

Echipa de fotbal SCM Pitești a devenit de joi, în mod oficial, FC Argeș, anunță site-ul clubului nou-promovat în liga a doua. Consiliul Local Pitești, întrunit în ședință extraordinară, a cedat brandul FC Argeș către clubul finanțat de autoritățile locale, precizează sursa menționată. Săptămâna trecută, Municipalitatea a cumpărat cu 660.000 lei brandul FC Argeș și a anunțat încă de pe atunci că acesta va fi cedat echipei SCM Pitești, care din acest sezon competițional va evolua în liga secundă cu denumirea de FC Argeș. Clubul FC Argeș a fost fondat în 1953 și are în palmares două titluri de campion, în 1972 și 1979. Legendarul club al „alb-violeților” fusese dus în prăpastie de fostul patron, Cornel Penescu.
De la FC Argeș au plecat nume mari precum Nicolae Dobrin, Ilie Bărbulescu, Jean Barbu, Adrian Mutu, Nicolae Dică, Rică Neaga, Dani Coman și mulți alții.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button