Sport

Favoritele la câștigarea UEFA Champions League

 

Sezonul de UEFA Champions League care tocmai a început se va termina prin disputarea finalei, programată să se joace pe Stadionul Olimpic din Kiev, Ucraina. Este cea de a 63-a ediţie a competiţiei, dar sezonul cu numărul 26 în care poartă actualul nume (anterior se numea Cupa Campionilor Europeni).

Viitorul Constanţa şi FCSB au fost echipele româneşti prezente în fazele iniţiale ale Ligii Campionilor, însă au fost eliminate rapid din competiţie, fără a ajunge măcar în faza grupelor (fosta Steaua a reuşit totuşi să rămână în UEFA Europa League).

După primele meciuri disputate de formaţiile de top în Liga Campionilor, dar şi în campionatele naţionale în care acestea evoluează, pasionaţii de fotbal pot plasa deja pariuri Champions League, căutând să intuiască cine va câştiga marele trofeu. În precedentele două ediţii, Real Madrid a fost echipa care a terminat victorioasă. Şi acum, „galacticii” au cea mai mică cotă la pariuri online (5,00), ceea ce înseamnă că sunt consideraţi mari favoriţi pentru cucerirea celui de al treilea trofeu consecutiv în UEFA Champions League. Până acum, Real Madrid a învins la Dortmund pe Borussia cu 3-1 şi pe teren propriu pe APOEL cu 3-0. Şi în Primera Division, echipa are victorii recente: 2-0 cu Espańol, 2-1 cu Alaves.

Deşi cele mai apreciate campionate naţionale de fotbal în Europa sunt cele din Anglia, Spania, Italia şi Germania, iată că o echipă din campionatul Franţei este cotată cu a doua şansă pentru câştigarea Ligii Campionilor. Este vorba despre Paris Saint Germain FC, cota 6,00 la pariuri online. În grupele Champions League, PSG a zdrobit pe Bayern München (3-0) şi Celtic (5-0). În Ligue 1, PSG a învins de curând pe Bordeaux cu 6-2.

În topul favoritelor urmează FC Barcelona, o echipă foarte iubită la nivel mondial, având foarte mulţi fani chiar şi în ţara noastră. Catalanii au învins până acum pe Sporting la Lisabona, scor 1-0, dar şi pe Juventus Torino, în Spania, rezultat 3-0. FC Barcelona are cota 7,00 în acest moment la agenţiile de pariuri sportive.

În acest clasament al echipelor cu mari şanse la câştigarea Ligii Campionilor se mai evidenţiază Bayern München, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Juventus şi Atletico Madrid (aceasta din urmă având cota 24,00). Cele mai mici şanse le au echipele Anderlecht, APOEL Nicosia, Feyenoord, Maribor şi Qarabag, toate având o cotă imensă, mai exact 4001,00! Chiar şi Borussia Dortmund şi AS Roma au cote foarte mari raportat la notorietatea lor: un parior inspirat ar putea să câştige de o 101 ori suma plasată, dacă verdictul său se dovedeşte a fi cel corect.

Pasionaţii de fotbal şi de pariuri sportive au o ofertă foarte densă de opţiuni de joc pe toate meciurile din UEFA Champions League. De asemenea, se poate paria pe numele fotbalistului care va marca cel mai mare număr de goluri în actualul sezon al competiţiei. Cristiano Ronaldo este marele favorit la acest capitol, având cota 3,50. El este urmat de Lionel Messi, cota 5,50. La mai mare distanţa apare şi Edinson Cavani, cota 9,00 în acest moment. Cotele pot varia mult, în funcţie de evoluţiile echipelor şi ale jucătorilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button