Sport

FARSA SECOLULUI. Cum a fost păcălit GIGI BECALI de fanii dinamoviști?!… Detalii picante!!!

  • indreptar.jpg
 

Mesajul „Doar Dinamo București”, pus în scenă de susținătorii „câinilor” la meciul Steaua – Manchester City (0-5) de pe „National Arena”, în turul play-off-ului Ligii Campionilor, a fost catalogat drept farsa secolului de presa engleză și nu numai.

Jurnaliștii de la cancan.ro au aflat cum de a căzut în capcană Gigi Becali, patronul Stelei, „aprobând” coregrafia la care nu se aștepta vreodată.

Astfel, câțiva suporteri ai lui Dinamo au creat site-ul fantomă www.coreostil.de – dezactivat ulterior, după care l-au apelat telefonic pe Becali de pe o cartelă cu număr de Germania, spunându-i că reprezintă o firmă specializată pentru coregrafii pe stadioane și că au o ofertă deosebită pentru Steaua. Pe site-ul menționat, respectivii au postat câteva evenimente fictive pe care le-au organizat, prezentate în limba germană și în 3D, iar Gigi Becali a „mușcat” momeala.

„Luni seară, am intrat pe stadion, cu acceptul lui Gigi Becali, şi am pus vestele şi îndreptarele pe scaune. Ca să nu se distingă de la tribuna opusă ce mesaj urma să fie afişat, am ambalat vestele în pungi negre. Nu am vrut să riscăm”, au declarat pentru cancan.ro câțiva susținători dinamoviști care au contribuit la realizarea farsei.

Potrivit sursei citate, coregrafia a fost concepută pe calculator de un ultras al „câinilor”, tip pasionat de IT. El este chitarist într-o trupă rock.

Foto 2: Instrucțiuni adresate iubitorilor de fotbal steliști prezenți la meci pentru ca acțiunea pusă la cale să fie o reușită.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button