Sport

Familia Grozav(ă) la Rapid

Familia Grozav(ă) la Rapid

Handbalista Sorina Tîrcă, una dintre cele mai valoroase jucătoare de la Rapid București, s-a căsătorit civil în vară, la Brașov, cu Gicu Grozav. Atacantul de loc din Alba Iulia activase în ultima perioadă în Ungaria. El a decis să revină în țară, semnând cu Petrolul Ploiești.

Gicu Grozav, în vârstă de 32 de ani, a fost unul dintre fotbaliștii remarcați la gruparea „lupilor galbeni”. A jucat 23 de meciuri în toate competițiile. A înscris și 7 goluri.

Forma sa bună i-a atras atenția antrenorului Adrian Mutu, care l-ar vrea la Rapid București. Conducerea Petrolului este de acord cu transferul lui Grozav în mercato-ul de iarnă. Dar doar dacă giuleștenii vor achita „prețul corect”.

Conform Transfermarkt, cota de piață a atacantului este de 400.000 de euro. În 2013, în schimb, era evaluat la 2,5 milioane de euro.

Marian Huja este un alt jucător al Petrolului cu oferte clare. El este dorit atât de CFR Cluj, FCSB, cât și de Universitatea Craiova. Pentru a-l înlocui, „găzarii” au apelat la serviciile lui Romario Pires, fotbalist care tocmai a fost dat afară de Universitatea Cluj.

Familia Grozav(ă) la Rapid


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button