Sport

FĂGĂRAȘ. Un fost internațional ar putea juca la CSM, în Liga Națională de handbal!!!

 

Echipa masculină de handbal CSM Făgăraș a reușit, la finele sezonului trecut, o promovare de senzație în Liga Națională.

Astfel, lotul a fost întărit considerabil, fiind transferați în această vară Darius Apolzan, Mircea Alisie, Alexandru Dedu și Ovidiu Pasere. Sub comanda antrenorului Dumitru Opriș sunt șanse mari să ajungă și interul Marian Filip, fost internațional – născut în Făgăraș, care a jucat în ultima vreme în Israel, la Maccabi Rishon-Lezion.

Altfel, „până la sfârșitul lunii august, când se va disputa prima etapă, sala va fi pregătită la standardele cerute pentru a se putea disputa meciurile în condiții regulamentare”, a declarat Marius Gruia, președintele CSM Făgăraș, pentru bzf.ro.

Conform sursei citate, sala va avea 150 de locuri, minimul prevăzut în regulament, și nivelul de lucși pentru iluminat cerut de FRH. De asemenea, zilele acestea se schimbă parchetul.

În prima etapă din Liga Națională de handbal masculin, CSM Făgăraș va juca la Suceava, cu CSU, pe 31 august. Făgărășenii vor disputa întâiul meci pe teren propriu în runda a doua, în data de 7 septembrie, cu HC Dobrogea Sud.

Foto: Facebook CSM Făgăraș


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button