Sport

„Fac eu operație de schimbare de sex și joc”

A glumit Ilie Năstase înaintea întâlnirii România – Belgia din Fed Cup

 

România întâlneşte Belgia în primul tur al grupei mondiale II la Fed Cup, la București, între 11 – 12 februarie. Echipa noastră se confruntă cu unele probleme medicale, după cum a afirmat Ilie Năstase, căpitanul-nejucător al „tricolorelor”.

„Veștile nu sunt foarte bune. Am auzit că nici Begu nu se simte prea bine. Meciul cu Belgia oricum era greu. Știm cine sunt și cât de bine joacă. Acum să vedem cu cine facem noi echipă. La dublu jucăm cu Monica Niculescu și Begu. La simplu vor juca Begu și Sorana Cârstea. Asta doar dacă poate Begu. Altă variantă? Fac eu operație de schimbare de sex și joc. Probabil, o să joace Țig dacă se îmbolnăvesc toate”, a afirmat „Nasty” la Pro TV. El a vorbit şi despre situaţia Simonei Halep, care este accidentată: „Mi-a spus că nu poate să joace și că își ia o lună liber. A zis că vine aici ca să ne susțină din lojă. Nu știu dacă trebuia să ia pauză mai devreme. Și asta e o problemă. Dacă promiți că participi la turnee și nu te prezinți, atunci ești amendat. Probabil că, asta a fost problema. De aia nu a putut să își ia pauză mai devreme”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button