Sport

FABULOS. Volei Alba Blaj e în finala LIGII CAMPIONILOR

 

Performanță pentru voleiul și pentru sportul românesc. Volei Alba Blaj s-a calificat în această seară în finala Ligii Campionilor la volei feminin, după un meci de poveste cu Galatasaray Istanbul, grupare cu un buget de vreo șase ori mai mare, câștigat cu 3-1.

A doua semifinală a turneului Final 4, care are loc la București, a început prost pentru echipa noastră, turcoaicele câștigând primul set cu 25-23. A urmat însă o evoluție de vis a formației din Ardeal, care a dominat următoarele trei seturi pe care și le-a trecut în cont cu 25-17, 25-22 și 25-22.

În marea finală, mâine de la ora 19.00, Volei Alba Blaj se va duela cu VakifBank Istanbul, campioana en-titre a competiției, cea mai bogată echipă din voleiul feminin, cu un buget de 12 milioane de euro.

În semifinale, VakifBank Istanbul a trecut de Imoco Volley Conegliano (Italia) cu 3-2 (25-22, 25-21, 17-25, 15-25, 16-14).

FOTO: prosport.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare