Sport

FABULOS. Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a lumii pentru a treia oară în carieră

 

Fererația Internațională de Handbal a anunțat în această seară cei mai buni handbaliști ai anului 2016.

La feminin, trofeul a ajuns la Cristina Neagu, în timp ce la masculin distincția i-a fost acordată lui Nikola Karabatic, ambii se află la al treilea astfel de titlu în carieră.

O performanță fabuloasă pentru Cristina Neagu. Este al doilea trofeu consecutiv pentru handbalista care a debutat în handbalul mare la Rulmentul Brașov, celălalt fiind câștigat în 2010. Românca a adunat 37,14% dintre voturile exprimate de experţi, mass-media şi fani din întreaga lume, surclasând-o pe Nora Mork (Norvegia – 20,86%). A treia a fost Nycke Groot (Olanda).

„Sunt copleşită de emoţii. Dacă în 2015 eram destul de sigură că pot câştiga acest titlu, acum mă aşteptam mai puţin. Aveam speranţele mele, din moment ce am fost nominalizată, dar anul acesta chiar sunt copleşită. Cred că sunt singura jucătoare din istoria handbalului care a câştigat de trei ori trofeul acesta. Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, celor care au încredere în ceea ce fac pe teren. Cu echipa nu am avut cele mai bune performanţe, au fost apreciate mai mult rezultatele individuale. În plus, dintre toate jucătoarele nominalizate am avut cele mai puţine meciuri jucate. Sunt mândră şi foarte fericită”, a declarat Cristina Neagu pentru Prosport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare