Sport

EXTRAORDINAR. Doi sportivi din BRAŞOV au obţinut puncte importante în Cupa Mondială!!!

 

La Lillehammer, în Norvegia, s-au disputat primele două concursuri din noul sezon al Cupei Mondiale la sărituri cu schiurile feminin.

Pe o trambulină având K 90 de metri, japoneza Sara Takanashi a reuşit o dublă victorie, fiind secondată în ambele întreceri de conaţionala Yuki Ito. Pe locurile trei s-au clasat germanca Anna Rupprecht, respectiv austriaca Jacqueline Seifriedsberger.

Dana Vasilica Haralambie (foto), sportivă născută la Săcele – Braşov care este legitimată la CS Dinamo, a ocupat locurile 25, respectiv 20. Cu 17 puncte acumulate în Cupa Mondială, ea se află pe a 20-a poziţie a ierarhiei generale. Lideră este Sara Takanashi – 200 p.

Tot la Lillehammer, ieri, în cursa de 10 km stil liber, braşoveanul Paul Constantin Pepene s-a clasat pe locul 29 (a obţinut primele sale 2 puncte în actuala ediţie a Cupei Mondiale), sosind la 56.1 secunde de câştigător, suedezul Calle Halfvarsson – 23.04.9. Pe doi a fost un alt suedez, Markus Hellner, al treilea ajungând rusul Sergey Ustyugov.

Astăzi, schiorul fondist legitimat la CS Dinamo ia startul în proba de pursuit – 15 km clasic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare