Sport

EXCLUSIV. Jucătorii doriți de FC Brașov în mercato-ul de iarnă!!! Nume importante!!!

 

FC Brașov s-a despărțit în această perioadă de mai mulți jucători, Perju, Grigoruță, Mareș, Puțanu și Letan. Totodată, Vlad Olteanu, cel mai promițător junior al „galben-negrilor”, este aproape se semneze cu Dinamo București. Sunt șanse ca înlocuitorul lui Vlad Olteanu să fie un alt junior de valoare, „câinele” Patrick Petre.

De asemenea, cei de la FC Brașov au o listă de achiziții cu multe nume. Din informațiile noastre, prioritar pentru oficialii „stegari” este transferul lui Ovidiu Vezan (foto), un mijlocaș central de la Delta Tulcea, care a avut evoluții apreciate și în Liga 1.

Alți doi mijlocași care ar putea ajunge sub Tâmpa sunt Cristian Andor, de la FC Bihor, și Sorin Ispir, liber de contract.

Pentru linia defensivă, brașovenii ar putea aduce doi jucători de la Concordia Chiajna, fundașul central Marian Marin și fundașul dreapta Alexandru Vagner.

În ceea ce privește atacul, FC Brașov are în plan transferul a doi fotbaliști cu mare experiență, George Cârjan, de la Oțelul Galați, și Sorin Chițu, care în prima parte a sezonului a evoluat la Farul Constanța.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button