Sport

EXCLUSIV. FC BRAȘOV s-a înscris în Liga 2

 

Transferul lui Alexandru Chipciu de la Steaua la Anderlecht Bruxelles pare să fie un nou colac de salvare pentru FC Brașov. „Stegarii” vor încasa 750.000 de euro, iar astăzi președintele Gheorghe Popa a înscris echipa în campionatul Ligii 2.

„Da, FC Brașov s-a înscris astăzi în Liga 2. Vom avea resurse pentru a susține activitatea. Am discutat cu administratorul judiciar Marian Brescan și mi-a transmis să înscriu echipa. O parte din banii pe care îi vom lua după transferul lui Chipciu de la Steaua la Anderlecht vor fi folosiți pentru finanțarea echipei. De acum începem să ne ocupăm de formarea lotului și de găsirea unui antrenor”, ne-a declarat președintele CA al FC Brașov, Gheorghe Popa.

Se pare că pe lista de antrenori cu care se discută în acest moment se află Laszlo Balint, Dan Alexa sau Marius Lăcătuș. Este posibil totuși să se meargă și pe varianta Ioan Naghi. 

Rămâne totuși de văzut ce se va întâmpla pe 3 august, când Tribunalul Brașov ar putea decide intrarea în faliment a clubului „stegar”. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. „Stegarii” încasează 750.000 de euro de la Gigi Becali. Ce se întâmplă cu banii?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare