Sport

EXCLUSIV. CORONA BRAȘOV. NOU DIRECTOR… Cum se caracterizează?!

 

Din informațiile noastre, noul director al CSM Corona Brașov (CORONA BRAȘOV. Vrei să fii director?!…) ar fi maramureșeanul Radu Miclăuș (foto), fost handbalist (portar) la HC Minaur Baia Mare (jr.), Știința Petroșani, Minerul Nistru, London GD HC.

Conform CV-ului său, printre altele, are un certificat postuniversitar EHF Handball Manager. A urmat cursurile mai multor instituții superioare de învățământ din Anglia și Germania, dar are și un master în… minerit obținut la Universitatea din Petroșani.

Pe pagina sa de Facebook, Radu Miclăuș („cofondator și manager general la British and Irish Handball League în perioada 2016-2018”) se caracterizează astfel: „Sunt un individ entuziast, cu o imensă pasiune pentru handbal și dorința de a contribui la dezvoltarea acestui sport. În cariera mea de până acum am demonstrat o capacitate de a lucra eficient și de a acumula rapid noi aptitudini. Motivația, adaptabilitatea, abilitățile de comunicare, responsabilitatea și natura prietenoasă sunt atribute personale. Am competențe organizatorice și administrative puternice, capacitate de a lucra independent și de a folosi propria mea inițiativă, dar lucrez foarte bine și în echipă. De asemenea, am o vastă rețea de conexiuni în comunitatea internațională handbalistic”.

Jurnalistul brașovean Silviu Prescornițoiu a pierdut la limită concursul, el declarându-ne: „Nu comentez nimic pe subiectul Corona”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare