Sport

EXCLUSIV. Brașoveanul Cătălin Fercu, de la Cupa Mondială de Rugby 2015, despre meciul România-Irlanda. LIVE TEXT de la 18.45

 

Naționala României întâlnește Irlanda, duminică, de la ora 18.45, pe Wembley Stadium în cadrul Cupei Mondiale de Rugby 2015.

Brașoveanul Cătălin Fercu, titular în echipa Stejarilor, ne-a declarat că stejarilor le face plăcere să dispute un asemenea meci, dar nu ar trebui să avem așteptări prea mari de la echipa României.

„Așteptări prea mari de la echipa României în fața Irlandei, nu poți avea. Nouă trebuie să ne facă plăcere să jucăm cu astlfel de echipe, pentru că sunt rare ocaziile când jucăm cu echipe de top mondiale. Din păcate jucăm cu ele o dată la patru ani, dacă ne calificăm la Cupa Mondială”, ne-a declarat brașoveanul.

Întrebat dacă naționala României este dezavantajată după eliminarea, pentru o săptămână, a lui Valentin Ursache, sportivul brașovean ne-a explicat că mai avem jucători capabili să îl înlocuiască pe Valentin.

„Putem spune că suntem și nu suntem dezavantajați. Acum aveam jucători de valori apropiate și îl pot înlocui pe Valentin”, a explicat Cătălin Fercu.

„Din păcate nu avem jucători în România care să înlocuiască acești jucători naționalizați. Nu prea mai vin juniori din spate și nu avem cum să îi înlocuim. Aria de selecție e foarte mică în lumea rugbyului. Trebuie susținute mult mai mult cluburi de juniori decât de seniori. Trebuie să ai bazele întâi pentru a construi ceva. Neavând bazele nu faci nimic și asta e valabil pentru toate sporturile. Statul trebuie să se implice mai mult”, a mai declarat sportivul în exclusivitate pentru mytex.ro.

În prezent, la Cupa Mondială de Rugby 2015 se află trei piloni ai rugbyului românesc, brașoveni la origini, Cătălin Fercu, Mădălin Lemnaru și Alexandru Țăruș.

Duminică, începând cu ora 18.45, mytex.ro transmite LIVE TEXT meciul România-Irlanda.

HAI ROMÂNIA!

CITIȚI ȘI:

CM de Rugby 2015. Naționala României întâlnește pentru a treia oară Irlanda la Cupa Mondială. Vezi primul XV și palmaresul întâlnirilor. LIVE TEXT de la 18.45

EXCLUSIV. Brașovenii Fercu și Lemnaru, doi piloni ai rugbyului românesc. Istoria rugbyului brașovean închisă cu un lacăt pe Stadionul CFR


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare