Sport

EXCLUSIV. BRAȘOV. Etapele de Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile de la Râșnov, în pericol să nu se organizeze!

 

Cele două etape din Cupa Mondială feminină la sărituri cu schiurile, programate la finalul lunii, pe 28 și 29 ianuarie la complexul sportiv situat pe Valea Cărbunării din Râşnov, ar putea fi anulate.

Dacă în anii trecuți zăpada le-a creat necazuri organizatorilor, acum aceasta este din belșug, însă a apărut o altă mare problemă, finanțarea. În condițiile în care bugetul de stat nu a fost făcut încă, Federația Română de Schi Biatlon nu are bani pentru organizarea întrecerilor.

„Se pare că pe luna ianuarie nu vom avea nici un ban de la Ministerul Tineretului şi Sportului. Până acum, în fiecare an am fost ajutați, nu au fost probleme, însă la momentul actual nu s-a făcut bugetul și nu vom primi fondurile necesare. Voi avea o întâlnire cu ministrul Marius Dunca, să vedem ce se poate face. Încerc să găsesc sponsori, dar nu este ușor. Bugetul pentru cele două etape se ridică la 120.000 de euro, bani pe care nu îi avem. Dacă nu vom organiza cele două etape, este o mare problemă. Nu vom mai primi de la Federația Internațională de Schi competiții de o asemenea importanță. Facem toate eforturile pentru a ține cele două competiții. Timpul este foarte scurt, dar noi suntem obișnuiți să facem totul în ultima zi. Speranțe încă avem, sper că putem organiza cele două etape”, ne-a declarat Puiu Gaspar, secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon. 

Contactat de www.mytex.ro, ministrul Tineretului și Sportului, brașoveanul Marius Dunca, a precizat că va face declarații pe această temă doar după ce se va întâlni cu reprezentanții Federației Române de Schi Biatlon.

Dunca va avea săptămâna viitoare întâlniri cu oficialii tuturor federațiilor sportive din țară. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare