Sport

EXCLUSIV BRAȘOV. Dan Calancea ar putea pleca de la Olimpia CSU

 

Olimpia CSU Brașov a fost în ultimele două sezoane revelația baschetului feminin românesc. Cu un buget care nu se poate compara cu cele al rivalelor, „olimpicele” au jucat patru finale în precedentele două sezoane. De două ori au fost în ultimul act al Cupei României și în finala mică a Ligii Naționale.

Principala problemă a formației brașovene a fost continuitatea la nivelul lotului. Practic, în fiecare vară a trebuit să se formeze o nouă echipă. La fel se va întâmpla și acum, în condițiile în care jucătoarele de bază din campionatul trecut nu vor mai continua sub Tâmpa. Michaela Houser va merge în Ungaria, Adrienne Webb a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe, Kristina Higgins a ales Buducnost, Ioana Ghizilă va juca la Universitatea Cluj, iar Dora Ardelean este aproape de Timișoara. Speranțe sunt în ceea ce o privește pe Biljana Pesovic, însă nici ea nu a semnat încă.

În aceste condiții, antrenorul Dan Calancea ar putea pleca și el, având oferte de la alte grupări.

„Treaba mea este să antrenez, însă ar fi nevoie de continuitate la nivelul lotului. Dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, cu siguranță ne-am fi luptat pentru titlu. Cu bani puțin mai mulți decât în sezonul trecut, am fi avut o șansă să ținem jucătoarele și să avem o formație puternică pentru sezonul viitor. Acum, trebuie să o luăm de la capăt și să căutăm alte sportive. Eu am oferte de la alte cluburi. Mi-aș dori să rămân la Brașov, dar vom vedea ce se va întâmpla în perioada următoare”, ne-a declarat Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button