Sport

Excepția de la regulă

 

Fotbalul românesc se hrănește din scandaluri.

FCSB are noi contre cu Armata pe tema siglei Stelei. Gigi Becali invocă DNA-ul, MApN, de cealaltă parte, solicită retragerea echipei din Liga 1. Dacă FRF nu va lua atitudine, generalii vor să reclame situația la UEFA, la FIFA, chiar și la NASA dacă se poate. Peste toate, pe „Reghe” l-a bătut Voluntariul, al cărui președinte, Mitică Dragomir, nu s-a bucurat pentru această reușită nescontată, scoasă de Hamed Kone din jobenul fermecat al lui Ionel Ganea.

DIICOT cercetează un caz de evaziune fiscală la Casa Fotbalului pe tema bazelor de pregătire de la Mogoșoaia și Buftea, vizat fiind Mircea Sandu, astfel că nume grele au fost chemate la audieri, deocamdată în calitate de martori. „Nașul” încă râde, alături de famiglie, dar nu-i râsul său.

Nici Răzvan Burleanu nu se simte mai confortabil în noianul de procese care sufocă instituția ce o conduce cu profesionalismul propagandistului de școală nouă. Ultimul va începe acum, la inițiativa lui Florin Prunea, după aiuritoarea hotărâre a Comitetului Executiv privind obligativitatea folosirii unui tânăr Under 21 la meciurile din primul eșalon, o premieră inter-galactică.

De partea cealaltă, birocrații (anti)fotbaliști amenință Primăria Bucureștiului cu datul în judecată, întrucât nu le permite elevilor lui „Tata Puiu” să se testeze cu Spania pe „National Arena”, în numele interesului național, căci urmează Euro 2016.

Ar fi de menționat și subiecte de mai mică importanță… explozivă, pariurile marca Șumudică, revolta lui Adi Mutu, ce a dus la decapitarea profesională a antrenorului Grigoraș, blatul mirosit de „Brad Pitt” Tudor la Dinamo – Chiajna, toate întregind un tablou al luptelor intestine în stridente chiorăituri de mațe.

La FC Brașov, în schimb, într-o letargie creată pentru a sfida falimentul, din umbra investitorilor fără chip ies transferuri sforăitoare, pe bani de Monopoly. I-auzi ultima cioacă: „sub Tâmpa, reprezentat de «Chau Chau», va descinde un portughez mai meseriaș decât Felipe Teixeira”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare