Sport

Exatlon se apropie de final. Un BRAȘOVEAN, printre favoriții la victoria finală

 

Sezonul 2 al show-ului Exatlon se apropie de final.

La finalul episodului de duminică seară, prezentatorul Cosmin Cernat a menționat: „Este momentul unui anunț extrem de important pentru voi toți. Oficial, intrăm în ultima operioada de la Exatlon România, sunt ultimele trei săptămâni. Acestea vor fi săptămâni cu eliminări duble, va fi multă tensiune, multă emoție și apoi urmează play-off-ul, când veți juca individual. Celor care veți ajunge în acea fază a competiției, după eliminările care mai sunt câteva la număr, vă doresc din toată inima mult succes, multă baftă”.

În acest moment, în competiție mai sunt cinci faimoși, Cristi Pulhac, Yamato Zaharia, Mirel Drăgan, Cristina Nedelcu și Mădălina Predoi, și șapte Războinici, Iulian Pâtea, Alin Andronic, Doru Meseșan, Ana Maria Otvoș, Beatrice Olaru, Corina Petruț și Mădălina Linguraru.

Deși nu s-a făcut nici un anunț despre regulament, probabil, în play-off-ul despre care vorbea Cosmin Cernat, vor ajunge cei mai buni opt sportivi.

Fostul săritor cu schiurile brașovean Iulian Pâtea, participant la Jocurile Olimpice de la Sochi, este unul dintre favoriții la victoria finală, care, pe lângă marele trofeu, aduce și un cec în valoare de 100.000 de euro.

Într-un clasament general, cu 97 de victorii și 42 de înfrângeri (procentaj 69,78%), Pâtea este al doilea, în spatele coechipierului său din echipa Războinicilor, Alin Andronic, care are 105 victorii și 35 de înfrângeri (procentaj 75%). Cu 86 de victorii și 43 de înfrângeri (procentaj 66,67%), pe poziția a treia este o Faimoasă, Cristina Nedeclu, multiplă campioană mondială și europeană la gimnastică aerobică.

FOTO: Facebook ExatlonRomania


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare