Sport

Ex-„stegarul” Marius Constantin, la UN PAS de… / Doi foști antrenori la FC BRAȘOV, la Dinamo!

 

Fundașul central brașovean Marius Constantin (foto), căpitanul echipei Gaz Metan Mediaș, n-a jucat luni seara la Cluj, contra CFR-ului (2-0 pentru gruparea antrenată de Dan Petrescu, aceasta revenind la un punct în spatele Universității Craiova, liderul Ligii 1), pentru că a fost suspendat, dar și că este accidentat.

Chestionat de reporterul Digi Sport, antrenorul medieșenilor, Dușan Uhrin, n-a dorit să dezvolte „subiectul” Marius Constantin, însă a spus că, deși n-a semnat cu nici o formație – încă, sunt șanse mici să continue la Gaz Metan și în sezonul viitor.

Pentru experiența, atitudinea în joc și forma bună etalate în ultima vreme, Marius Constantin este dorit insistent la Universitatea Craiova, potrivit Digi Sport, care n-a renunțat nici la serviciile unui alt brașovean, Gabi Tamaș.

Altfel, FC Dinamo are, de aseară, un nou staff tehnic, instalat cu speranța salvării de la retrogradare. Antrenor principal este Gigi Mulțescu (cu porecla SMURD!), iar secund Cornel Țălnar, ambii activând de-a lungul carierei și la FC Brașov. Adrian Mihalcea a fost înlăturat de DDB, grupul suporterilor cotizanți, din funcția de tehnician al „câinilor”, mulțumindu-i-se în mod diplomatic pentru munca prestată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare