Sport

Ex-„stegarul” Ionel Ganea, ATAC DUR la Gigi Becali!!!

 

Antrenorul făgărășean Ionel Ganea nu uită cum a fost dat afară de la FC Voluntari, la intervenția directă a lui Gigi Becali, astfel că profită de orice ocazie pentru a-l critica pe patronul FCSB-ului.

Ionel Ganea, fost atacant și la FC Brașov, a relatat, prezent fiind la Pro Sport Live, că Gigi Becali este principalul vinovat de faptul că FCSB a pierdut titlul în favoarea celor de la CFR Cluj: „Oierul are impresia că le ştie pe toate, dar nu e aşa. Dacă eşti charismatic şi inteligent, nu faci declaraţii despre antrenor, taci din gură. Dă-i credit antrenorului, că el îi vede pe jucători zi de zi, dar tu ieşi în presă şi spui că-i comanzi lui Dică. Ce sunt ţărănismele astea?! Dacă era deştept, tăcea şi-l acoperea pe Dică, dar el se dă mare patron, mare antrenor şi ce a făcut? Nu vedeţi cum îi dă Dumnezeu?… Îl vezi pe Berlusconi, pe Abramovici să facă aşa ceva? Păi, Abramovici are bani de-l cumpără şi-l vinde pe Becali, dar nu face aşa ceva… Poate zice acum că CFR nu e din România şi se duce la TAS să zică să-i dea lui titlul”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare