Sport

Eveniment INCENDIAR la Grand Fitness!

 

Dragi clienți, instructorul Alexandra Marc v-a pregǎtit o coregrafie Kangoo minunatǎ și vǎ provoacǎ sǎ participați la o clasǎ incendiarǎ, ȋn cele mai trǎznite costumații, cu tema gypsy. 

Vǎ așteptǎm la Grand Fitness la un antrenament cu totul special, astăzi, 7 iulie, de la ora 20.00. Coregrafia va cǎpǎta astfel o tentǎ autenticǎ și specialǎ, iar atmosfera va fi ȋntreținutǎ și energizatǎ de DJ Sihe.
 
Kangoo Jumps este un program conceput special pentru a solicita întregul corp, dezvoltând masa musculară şi rezistenţa. Clasa de Kangoo Jumps creşte motivaţia, coordonarea, echilibrul, îmbunătăteşte rezistenţa coloanei vertebrale şi poziţia corpului.

Fiecare săritură presupune menţinerea echilibrului, provocându-i chiar şi pe cei în formă!

Beneficiile Antrenamenului Kangoo Jumps:

Executarea de mișcări dinamice și distractive

Tonifierea fesierilor, coapselor și a abdomenului

Îmbunătățirea rezistenței coloanei vertebrale

Protejarea genunchilor și a șoldurilor

Instructor Kangoo Jumps: Alexandra Marc

Alexandra și-a descoperit pasiunea pentru sport când ea ȋnsăși a ȋncercat un stil de viaţă sănătos, cu o alimentaţie echilibrată, sport și atitudine pozitivă, ȋmpărtășind acum din secretele care au ajutat-o să piardă ȋn greutate. 

Instructor internaţional Kangoo Jumps, Personal Trainer și tehnician nutriţionist, Alexandra reușește să vă motiveze, să vă transmită bucuria de a face mișcare și ȋmpreună să descoperiţi beneficiile sportului, ea considerând că sportul practicat regulat ne ajută să avem o viaţă mai fericită și lipsită de stres. 

Specializări Grand Fitness: Instructor Kangoo Jumps, Circuit Training, Abs& Back și Personal Trainer.

Jumps & Smiles! Rezervǎri la tel: 0756.161500 / 0268.545868.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare