Sport

​Eveniment de marcă ​la Grand Fitness: AcroYoga și sound healing cu boluri tibetane!

 

Este foarte posibil ca fiecare dintre voi să fi dat la un moment dat peste fotografiile incredibile a doi yogini zâmbitori echilibrându-se fără efort unul pe mâinile și/sau picioarele celuilalt într-o locație exotică. Poate că după ce ați văzut imaginile respective v-ați spus în gând că așa ceva este imposibil și că nu ați putea face asta niciodată.

Vă mărturisim un secret: Ba da, puteți!

Nu trebuie să fiți un gimnast maestru, un acrobat de circ sau un yogin avansat pentru a vă bucura de această practică. Nu poți sta în mâini sau nu poți să îți atingi degetele de la picioare? Nu este o piedică. AcroYoga este o practică ce ține în primul rând de tehnică și apoi de aptitudinile fizice.

S-ar putea să credeți că oamenii mai corpolenți sunt cei care fac ridicarea, iar oamenii mai ușori sau mai scunzi sunt ridicați, mișcați, sprijiniți. Nu este cazul. AcroYoga nu sfidează gravitația, ci o onorează. Tehnica este mai importantă decât forța. Toată lumea ce participă la clasă trece prin aceeași experiență. În timp ce învățați să îi sprijiniți pe ceilalți, veți ajunge să vă permiteți să vă sprijiniți. Aceasta este o bază fundamentală a încrederii: renunțați la control pentru a putea prelua controlul.

Așadar, pe 3 martie, de la ora 10.00, vă invităm la Grand Fitness la o clasă frumoasă, provocatoare și distractivă de AcroYoga!

Vom încheia evenimentul nostru cu o sesiune de relaxare profundă prin sound healing cu boluri tibetane!

Sunetele vechilor boluri din Himalaya sunt folosite pentru a crea un întreg spectru de frecvențe. Sunetul nu este experimentat doar la nivelul auzului – undele de sunet afectează fizic corpul provocând o vibrație la nivel celular. Cu capacitatea sa de a induce o stare de meditație spontană, o sesiune de sound healling poate accesa părți ale minții care sunt de obicei închise, rezultând într-un sentiment de conștientizare profundă și de conectare. Tensiunea este eliberată, blocajele sunt șterse. Sunetul poate să elimine energiile stagnante, să restabilească fluxul liber de energie vitală în întregul nostru corp și să contribuie la aducerea calmului și liniștii în viața noastră de zi cu zi.

Evenimentul durează 120 minute, instructorii coordonatori fiind Simona Simion (Grand Fitness) și Alexandra Lăzărescu. ​

– Clasa de AcroYoga este accesibilă tuturor.
– Nu trebuie să va aduceți partener, vom forma perechile de lucru la clasă.
– Contribuție: 50 lei (30 de lei pentru abonații activi Grand Fitness)

Mai multe detalii și înscrieri la tel: 0756.161500 / 0268.545868.

Grand Fitnes / Regulile noastre. Rezultatele tale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button