Sport

Eva Tofalvi, GÂNDURI după retragere!!!…

 

Biatlonista Eva Tofalvi și-a anunțat retragerea din activitate la vârsta de 38 de ani, site-ul biathlonworld.com dedicându-i un material cu această ocazie.

Performera din Miercurea Ciuc a debutat în 1997 în Cupa Mondială, încheindu-și prezențele în acest circuit săptămâna trecută, ultima sa cursă fiind pursuitul de la Oslo. Portdrapelul României la Olimpiada de la Vancouver – 2010, dar și la alte două ediții anterioare, se mândrește și cu un concurs de Cupă Mondială câștigat, proba de 15 kilometri de la Hochfilzen, în 2008, când a profitat de faptul că rusoaica Albina Akhatova a fost depistată pozitiv la un control antidoping.

„Simt că este momentul să mă aşez la casa mea, să-mi întemeiez o familie. Ador să concurez şi să schiez, aşa că aceste lucruri îmi vor lipsi. Totuşi, nu-mi vor lipsi stresul şi călătoriile lungi şi dese. Abia aştept să stau acasă o perioadă mai lungă de timp, alături de iubitul meu”, a declarat Eva Tofalvi pentru sursa citată, ea constatând că în 20 de ani s-au schimbat, în bine, foarte multe lucruri în biatlon: „Acum se fac lucrurile mai profesionist, toată lumea este extrem de concentrată pe carieră”.

Eva Tofalvi a mărturisit că, foarte probabil, nu va rămâne în sfera biatlonului, ci se va stabili la Harghita Băi, acolo unde deține un hotel care este pe profit. De asemenea, are de gând să-și deschidă un magazin cu articole sportive.

Foto: biathlonwoeld.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button