Sport

Eva Tofalvi, APUS de carieră!!!

  • dahlmeier_2.jpg
 

Proba individuală feminină (15 km) din cadrul Campionatelor Mondiale de biatlon seniori de la Hochfilzen a fost câștigată de germanca Laura Dahlmeier (foto 2 – IBU), cronometrată în 41.30.1 (1 minut penalizare). Podiumul a fost completat cu Gabriela Koukalova (Cehia) și italianca Alexia Runggaldier.

Biatlonistele noastre au evoluat foarte slab. Luminița Pișcoran s-a clasat pe locul 70, la 7.48.2 (4) de învingătoare, veterana Eva Tofalvi (foto 1) a sosit abia a 80-a (+8.58.4), iar Diana Salman a încheiat pe a 97-a poziție.

Dinamovista Pișcoran este în scădere evidentă de formă în acest sezon, iar Tofalvi nu se mai regăsește după „Afacerea Meldonium”, având comportări cu mult sub ceea ce arăta odată, în special pe partea de schi fond.

Astăzi, de la ora 15.30 (ora României), se dispută cursa individuală masculină, la care vor participa și trei „tricolori”: Cornel Puchianu, Remus Faur și Gheorghe Pop. Poate, vor evolua mai bine decât coechipierele lor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button