Sport

EUROPENELE DE BIATLON. Braşoveanca Pişcoran, de la extaz, la agonie!!!

  • podium_4.jpg
 

Acum doi ani, la Otepaa, în Estonia, sportiva braşoveancă Luminiţa Pişcoran (CS Dinamo – foto) devenea campioană europeană la biatlon în cursa individuală de 15 kilometri.

Atunci, site-ul oficial al IBU (Federaţia Internaţională de Biatlon) a caracterizat performanţa Luminiţei drept o mare şi frumoasă surpriză.

Ieri, în proba similară a Europenelor organizate în Polonia, la Duszniki Zdroj, Luminiţa Pişcoran s-a clasat pe locul… 67, cu 8 focuri ratate, la 10.41.9 minute distanţă de câştigătoare, rusoaica Irina Starych, cronometrată în 44.24.7 (0) pe 15 km. Podiumul (foto 2) a fost completat cu Svetlana Sleptsova, o altă rusoaică, şi Anastasiya Merkushyna, din Ucraina.

Celelalte „tricolore” care au luat startul în această competiţie, Larisa Cotruş şi Diana Salman, au ocupat locuri mai modeste, 74 şi 75.

Mâine sunt programate întrecerile de sprint din cadrul Campionatului European de biatlon, atât la masculin, cât şi la feminin.

CITEŞTE ŞI: EUROPENELE DE BIATLON. Ce au făcut românii în prima zi?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button