Sport

EUROPA LEAGUE. Viitorul a condus-o cu 2-0 pe Vitesse, dar a ratat victoria

 

Viitorul a remizat, 2-2, la Ovidiu, cu Vitesse Arnhem, în prima manșă a turului 2 preliminar din Europa League.

După un început timid, puștii lui Gică Hagi au preluat controlul meciului. Drăguş a ratat incredibil în minutul 37, când a tras exact în portarul Eduardo din centrarea perfectă a lui De Noojier. Același Drăguș s-a revenșat însă în minutul 44, când a marcat cu capul, după o nouă centrare ideală, trimisă de această dară de Houri. Repriza a doua a debutat perfect pentru echipa lui Ghaorghe Hagi. Dărguș a făcut dubla, după un gol simplu, cu capul în poarta goală, din centrare lui Achim. Din păcate, olandezii au ripostat repede. În minutul 54, Buttner a șutat puternic, mingea l-a lovit pe Matavz în cap și s-a dus în plasă. Oaspeții au reușit și egalarea în minutul 72, Linessen punctând cu capul pentru 2-2. Pe final, Artean a văzut direct cartonașul roșu pentru un fault dur.

Astfel, în returul care va avea loc săptămâna viitoare în Olanda, Vitesse pornește cu prima șansă la calificarea în turul al treilea preliminar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare