Sport

„EUROPA LEAGUE”. Şumudică: „Ne-au tratat ca pe ultimii oameni”!!! „Tunurile” pe arbitru!!!

 

La finalul meciului de la Genk, după ce Astra Giurgiu a ratat calificarea în optimile de finală ale „Europa League”, antrenorul Marius Şumudică a criticat dur prestaţia arbitrului olandez delegat de UEFA: „De două zile tot urlu. Nu e normal să-ţi dea un arbitru de la 30 de kilometri de aici. Tot ceea ce a fost la limită a dat pentru belgieni. Sunt ferm convins că, dacă ar fi marcat Budescu, ne lăsa în 10. Mă felicit că am rezistat pe teren până în minutul când m-a dat afară. Am semne de întrebare şi la un atac la Niculae, dar dacă se întâmpla în careul nostru, dădea penalty… Ne-au controlat la crampoane, ne-au schimbat crampoanele, nu le convenea absolut nimic, ne-au tratat ca pe ultimii oameni”.

„Şumi” a mai menţionat că Astra trebuia să fie eliminată: „Cred că am ajuns prea departe pentru o echipă din România, în primăvara eurpopeană, dar mă bucur din punct de vedere al aspectului financiar şi al istoriei acestui club”.

CITEŞTE ŞI: Europa League. Astra Giurgiu, eliminată

Europa League. Zenitul lui Lucescu pierde în ultimul minut

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare