Sport

Europa League. FC Viitorul pierde primul set cu Gent

 
FC Viitorul a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul celor de la Gent, scor 3-6, în prima manșă a turului doi preliminar al Europa League. În urmă cu trei sezoane, trupa lui Hagi disputa primul meci european chiar împotriva lui Gent, care câștiga meciul de pe teren propriu cu 5-0. Diferența s-a făcut încă din prima repriză. Cu un raport de 10-1 în privința șuturilor la poartă, Gent a marcat de 5 ori, în timp ce elevii lui Gică Hagi au punctat o singură dată. Scorul a fost deschis de Asare (min. 4), după o lovitură liberă, pentru ca 9 minute mai târziu Dejaegere să ducă scorul la 2-0. Viitorul a dat impresia că revine în joc prin Mladen (min.21), dar gazdele au mai punctat prin Kubo (min. 35 și 45) și Yaremchuk (min.42). În partea a doua, tot Gent a înscris prima. Yaremchuk (min. 50) și-a trecut și el în cont dubla, după care au venit două goluri ale echipei noastre. Căpitanul Țîru a marcat de două ori (min. 56 și 61) și a stabilit scorul final, 6-3. Viitorul mai putea să înscrie, dar Drăguș, intrat pe parcursul meciului, a fost blocat de portar, scrie Mediafax. Învingătoarea din această dublă manşă va evolua cu câştigătoarea dintre AEK Larnaca (Cipru) şi Levski Sofia (Bulgaria), în turul al treilea preliminar al Ligii Europa. În meciul tur, disputat în Cipru, gazdele s-au impus cu 3-0 (Giannou ’67, Ruiz ’70, Hevel ’75 – bulgarul Milanov a fost eliminat în minutul ’45+2).

 

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida tur cu Honved, scor 0-0, în turul al doilea preliminar al Europa League. Craiovenii au ratat victoria în ultimul minut al prelungirilor, prin Kelic. Manşa secundă va avea loc pe 1 august, la Craiova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare