Sport

EURO U21. NEBUNIE. România – Anglia, meci FABULOS la Cesena. „Tricolorii” mici sunt cu adevărat MARI

 

România a învins Anglia în a doua partidă a grupei C la Euro U 21, 4-2, și e ca și calificată în semifinale. 

„Tricolorii” mici s-au făcut mari. Echipa lui Mirel Rădoi a trecut primul examen cu adeăvrat complicat pentru ea, 4-2, la Euro 2019 cu Anglia.

Meciul de la Cesena, care a semănat cu un mic colț al României, unde fanii a noștri au fost și ei incredibili, a fost unul în care puștii au arătat că au valoare, că pot lupta cu fotbaliști cu meciuri multe în Premier League, dar și că au un moral de fier.

„Tricolorii”, împinși de la spate de vreo 8.000 de suporteri, au început tare și Ianis l-a încercat primul pe portarul Henderson. Apoi, Ivan a fost blocat de același Henderson, după care a ratat incredibil din 5 metri. Maddison a răspuns cu un șuut puţin pe lângă, dar imediat Ianis a găsit o pasă excelentă pentru Man, care a trimis și el în Henderson. Chiar înainte de pauză a ieșit la rampă și un portar excelent, Ionuț Radu, cu o paradă senzațională. La cabine s-a intrat fără gol, însă ceea ce a urmat în partea a doua va rămâne în istoria fotbalului românesc. Englezii, cotați la zeci de milioane de euro, au pornit în forță, dar când Radu a fost bătut, Florin Ştefan a scos de pe linia porţii. Phil Foden, omul pe care Pep Guardiola îl folosește în galaxia Manchester City, a arătat ce poate, însă i-a lipsit precizia. Proaspăt intrat, „Mbappe” Coman a scos un penalty, iar Pușcas a transformat fără probleme. România era în față, dar mai aveam de văzut un thriller. Imediat, Gray șutează frumos și Radu nu mai are ce face. Ai noștri nu cedează însă, iar Ianis și-a dus din nou echipa în avantaj cu un gol superb. Ne-am bucurat din nou, dar doat pentru câteva secunde, până la reușita lui Abraham. Finalul a fost însă a lui Florinel Coman, care a reușit două goluri, primul cu ajutorul lui Henderson, al doilea de generic și al lui „Salvatore della Patria” Ionuț Radu, care a avut câteva parade fabuloase.

Al doilea meci în care ai noștri au reușit poker-ul și România are 6 puncte și golaveraj 8-3, fiind ca și calificată în semifinale și la Jocurile Olimpice.

FOTO: uefa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare