Sport

EURO U21. Ionuț Radu: „Nimeni nu m-a luat în serios, dar am lăsat echipa să vorbească. România va ajunge în vârful lumii”

 

După calificarea în semifinalele Euro U21, căpitanul Naționalei României, portarul Ionuț Radu a declarat la TVR: „Vreau să le mulţumesc tuturor românilor, pentru că ne-au sprijinit incredibil. Nu sunt cuvinte să descriu această calificare. Suntem un grup excepţional, sunt extrem de fericit, nici nu îmi găsesc cuvintele să exprim ce am realizat. Am venit aici încrezători în forţele noastre, niciunul dintre noi nu s-a dat bătut vreo secundă şi am reuşit ceva incredibil. Eu le-am spus de la început prietenilor de aici că vom lua Italia cu asalt. Nimeni nu m-a luat în serios, dar am tăcut din gură și am lăsat echipa să vorbească pe teren. Le-am arătat tuturor că echipa României are o inimă extrem de mare. Vreau să nu vă îndoiţi de noi, vreau să aveţi în continuare încredere în noi, pentru că e incredibilă energia pe care o transmiteţi. România va ajunge în vârful lumii”.

„Era greu să ne gândim că vom câştiga grupa. Am luat fiecare meci în parte şi consider că primul loc e pe deplin meritat. E un lucru extraordinar, am scris o filă din istorie în România. Mă bucur că am putut să iau şi eu parte la această performanţă. Dedic calificarea părinţilor mei şi tuturor suporterilor, care au fost în spatele noastre şi ne-au împins atunci când nu mai puteam. Sunt mândru de ce am realizat şi pentru faptul că am adus bucurie românilor. Vom analiza Germania pentru că vrem să demonstrăm că ne putem bate cu oricine”, a precizat Dragoș Nedelcu.

Geroge Pușcaș a menționat: „Acest drum nu se va opri aici la cât entuziasm şi câtă muncă am văzut la acest grup. Nu m-am îndoit nici un moment, pentru că de la primul minut am avut entuziasmul dorit. Noi am jucat meciul cu Franţa aşa cum ne-a zis Mister, s-a simtit obioseala, dar suntem fericiţi pentru rezultat. 7 puncte pentru România în această grupă e ceva senzaţional. Şi dacă joc într-un picior o să dau totul, o să mă recuperez. Cred că dacă România a ieşit dintr-o astfel de grupă nu trebuie să ne mai gândim la adversar, suntem copiii care ies din grupă şi fac mândri milioane de români”.

În fine, selecțiomerul Mirel Rădoi a punctat: „În momentul de faţă, istoria continuă. Trebuie să continuăm povestea asta frumoasă. Felicit jucătorii, felicit suporterii. Am încercat să odihnim doi dintre jucători. Din punct de vedere tactic nu ne-au surprins deloc. Oriunde ne-am duce în acest moment, indiferent de rezultat, un stadion întreg ne va apluada. Trebuie să fim mândri de noi, am reuşit să terminăm această grupă primii. Nu e deloc uşor. E normal ca băieții să fie obosiţi, după ce ne vom bucura câteva ore, va trebui să găsim cât mai repede un hotel şi mâine vom pleca către Bologna”.

FOTO: www.uefa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare