Sport

EURO U21. Ianis Hagi: „E clar, batem Anglia!”

 

„E clar, batem Anglia! Am găsit echipamentul pus exact pe banca pe care l-am găsit și când am jucat un amical aici, cu Fiorentina! Și atunci am învins!”, a glumit aseară, conform frf.ro, Ianis Hagi, când a ajuns la stadionul din Cesena.

„Suntem un grup unit, omogen, am jucat împreună de la grupele de copii, ne ştim foarte bine şi acest lucru este un atu, la noi jocul colectiv este pe primul plan. A fost foarte important să începem cu dreptul această competiţie. Suntem foarte periculoşi în atac, avem jucători rapizi şi tehnici. Sunt foarte mândru când marchez pentru echipa naţională. Sper să dau cât mai multe. A fost un stadion plin de români, a fost supertare să învingem, s-a văzut la fiecare gol că ne-am bucurat teribil. Nu jucăm acasă, practic suntem în deplasare şi să vezi un stadion plin de români e o senzaţie de nedescris şi de aceea sperăm să-i facem mândri în continuare” a punctat Ianis Hagi.

Apoi, într-un interviu pentru site-ul uefa.com, Ianis a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său: „Este o relaţie jucător-antrenor. Când sunt la club, la baza de pregătire sau pe teren, între noi este acel respect arătat de jucător antrenorului şi trebuie să fac ceea ce mi se spune. Dacă greşesc, bineînţeles că suport consecinţele. Este o relaţie normal tată-fiu. Vorbesc nu doar cu el, ci cu toată familia mea. Mă ajută înainte de meci şi, pentru că urmăreşte mult fotbal, îi ştie pe toţi adversarii noştri, aşa că mă ajută cu unele trucuri. Însă în mare parte ştiu ce trebuie să fac”.

18 iunie va rămâne o dată specială în familia Hagi. Ianis a marcat la meciul de debut la EURO 2019, la fix 25 de ani după ce Gică reușea în partida de debut a României la World Cup 1994 o bijuterie în poarta columbianului Cordoba.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare