Sport

Euro 2024. Veste bună pentru România înaintea partidei cu Olanda / Confruntarea poate fi văzută și în Piața Sfatului din Brașov / Arome orientale

Euro 2024 „deschide” ziua de astăzi cu optimea de finală de la München dintre România și Olanda, programată de la ora 19.00, în direct la PRO TV. La Brașov, disputa poate fi urmărită și în Piața Sfatului, pe un ecran gigant, fanii fiind așteptați în număr cât mai mare.

11-le de start al României – AICI.

„Tricolorii” au primit o injecție de moral înainte de meci, după ce au aflat că aproape 40.000 de români îi vor încuraja din tribune, iar în Bavaria, acum, „galbenul” a înghițit „portocaliul”. Dar, în special, ei au fost încântați auzind hotârârea selecționerului Edi Iordănescu de a continua la echipa națională, încă 4 ani, după Euro 2024.

Euro 2024

Potrivit spotmedia.ro, Edi Iordănescu ar avea drept obiectiv calificarea la Euro 2028, iar prezența la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din 2026 ar fi un bonus. El ar urma să semneze noul angajament cu FRF după ce se încheie „aventura” României la Euro 2024.

Din zona arabă, Edi Iordănescu a avut două oferte extrem de tentante din punct de vedere financiar, de la Al-Ahli Jeddah (Arabia Saudită) și Al-Wahda (Emiratele Arabe Unite), gruparea din Abu Dhabi ademenindu-l cu 5 milioane de dolari pe sezon pentru tot staff-ul tehnic.

Euro 2024

Dacă Edi Iordănescu nu mai ajunge la Al-Wahda, o poate face mijlocașul Marius Marin. Formația din EAU i-a propus un contract pe 3 ani, în valoare de 4 milioane de dolari. Și, pentru a fi de acord cu transferul, Pisa, acolo unde evoluează „tricolorul”, ar primi un milion de dolari, așa cum a relatat Fanatik.

Din informațiile noastre, după refuzul lui Edi Iordănescu, Marius Șumudică este favorit pentru a o pregăti pe Al-Wahda în stagiunea 2024-2025.

În EAU mai activează doi antrenori români, brașoveanul Daniel Isăilă (Khorfakkan) și Cosmin Olăroiu (Al-Sharjah).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button