Sport

Euro 2024. Vedetă PRO TV, după meciul România – Belgia… / Record de audiență

Euro 2024. Corina Caragea, sexy-prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV, a fost prezentă la cele două meciuri jucate de prima reprezentativă de fotbal a României la turneul final din Germania, cu Ucraina – AICI și cu Belgia – AICI și AICI.

Euro 2024 | MyTex.ro
Euro 2024. Vedetă PRO TV, după meciul România - Belgia... / Record de audiență 10

Euro 2024

„Capul sus, luptăm până la capăt! Suntem pe primul loc în grupă! Meciul cu Belgia l-am văzut dintre mamele, bunicile, soțiile, frații jucătorilor. Această Națională este atât de iubită! Chiar și la 2-0 pentru Belgia, a treia Natională a lumii, tribunele cântau imnul și le strigau numele «tricolorilor». Au luptat cu toate puterile, am strigat cu toate puterile și îi susținem până la capăt! Zeci de mii am fost pe stadion, alte zeci de mii pe străzile din Köln, 4,5 milioane pe PRO TV România!”, a relatat Corina Caragea.

Ea le-a transmis fanilor formației pregătite de Edi Iordănescu: „Ne vedem la Frankfurt. Hai Romania!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
4 zile în urmă

Tanti Caragea ! Sarut mainile si multumim pentru “Hai Romania”,dar am si eu o intrebare: mata si cu aia de la Antena…cum,ii zice …. ? Asa…,Alexandra,ma,chiar nu mai aveti de gand a termina cu fustele-n kr,ca aratati chiar penibil ?… Citeşte mai mult »

Back to top button