Sport

Euro 2024. Suspans cu Edi Iordănescu

Euro 2024. Pentru România, turneul final din Germania s-a încheiat în optimile de finală, în urma partidei cu Olanda – Detalii, AICI.

La conferința de presă (Video – AICI), selecționerul Edi Iordănescu i-a felicitat pe „tricolori” pentru evoluțiile avute la Euro 2024, a apreciat modul cum suporterii români și-au încurajat echipa, spunând că trebuie continuat, cu muncă și sacrificii, pe acest drum.

Euro 2024

Chestionat asupra prelungirii contractului cu FRF, Edi Iordănescu a driblat elegant răspunsul. A spus doar: „Familia mea are nevoie de mine, au trecut prin lucruri grele în ultimii ani, cu atacuri, cu supărări foarte multe. Am nevoie de ceva timp, voi discuta și voi lua o hotărâre”.

Se vorbește că soția lui, în special, ar dori ca acesta să accepte o ofertă din străinătate.

Toți specialiștii români au precizat că Edi Iordănescu trebuie să continue la echipa națională, învinuind conducerea federației pentru că n-a fost promptă în problema prelungirii contractului scadent după Euro 2024.

Ilie Dumitrescu a declarat că situația lui Iordănescu trebuia rezolvată imediat după tragerea la sorți a grupelor Euro 2024…

Euro 2024 | MyTex.ro
Euro 2024. Suspans cu Edi Iordănescu 10

Euro 2024

Conform Fanatik, Edi Iordănescu va avea o ultimă discuție, cât de repede, cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, pentru a anunța, apoi, dacă e „albă sau neagră”.

Având în spate oferta de la Al-Wahda de 5 milioane de dolari pe sezon – Detalii, AICI, Iordănescu îi va cere lui Burleanu – potrivit sursei citate – un contract asemănător celui avut de Christoph Daum cu FRF, de 35.000 de euro pe lună. Dar și pe o durată mai mare, de 4 ani. Șeful de la Casa Fotbalului este de acord cu o mărire, însă nu la nivelul câștigului antrenorului german. În plus, ar vrea să-i stabilească obiectiv selecționerului calificarea la Mondialul din 2026.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button