Sport

Euro 2024. Și cu Marcel Ciolacu

Euro 2024. Astăzi este ziua cea mare pentru România. Echipa noastră națională de fotbal debutează la turneul final din Germania, întâlnind Ucraina de la ora 16.00, în direct la PRO TV.

Pa Allianz Arena din München, la această partidă, alături de alți 30.000 de suporteri români, va fi prezent și premierul Marcel Ciolacu, care efectuează o vizită oficială în Bavaria, în contextul marcării a 25 de ani de relaţii bilaterale româno-bavareze, așa cum a informat Agerpres.

Apoi, după partida „tricolorilor”, Marcel Ciolacu va participa la recepţia oferită în onoarea sa la Castelul Nymphenburg din München. La eveniment vor fi și dr. Florian Hermann, ministrul de stat pentru afaceri federale şi media, şeful Cancelariei de stat a Bavariei, reprezentanţi ai diasporei, ai etnicilor germani din România, ai saşilor şi ai şvabilor, reprezentanţi ai cultelor, personalităţi bavareze marcante implicate în relaţia bilaterală.

Din delegația României face parte și Luminiţa Odobescu, ministrul de Externe.

Marcel Ciolacu se va întâlni în tribune, la München, cu un alt PSD-ist de soi, din grupul de la Cluj, este vorba de Vasile Dâncu, mentorul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF. El este inclus în delegația oficială a „tricolorilor”.

Euro 2024

În altă ordine de idei, ieri, s-au înregistrat următoarele rezultate la competiția din Germania: Olanda – Polonia 2-1; Danemarca – Slovenia 1-1; Anglia – Serbia 1-0.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button