Sport

Euro 2024. Semne de întrebare înaintea meciului României cu Belgia

Euro 2024 a trecut de partidele din etapa întâi a fazei grupelor. Ultimele rezultate, înregistrate marți seara, au fost: Turcia – Georgia 3-1 și Portugalia – Cehia 2-1.

În ceea ce-i privește pe „tricolori”, după victoria de senzație împotriva Ucrainei – Detalii, AICI, ei se pregătesc la Würzburg pentru a doua confruntare de la Euro 2024. Sâmbătă, de la ora 22.00, la Köln, România va întâlni Belgia (în direct la PRO TV).

Euro 2024

În delegația României, principalul semn de întrebare care-i macină pe federali este dacă Edi Iordănescu își va prelungi contractul scadent după Euro 2024, cu obiectiv calificarea la Mondialele de peste 2 ani. Până acum, selecționerul nu a făcut-o, bănuindu-se că are „în buzunar” o ofertă mult mai consistentă din punct de vedere financiar – Detalii, AICI.

Edi Iordănescu a ajuns la 25 de meciuri pe banca tehnică a primei reprezentative a României, intrând, astfel, într-un top 10 select. Podiumul are următoarea alcătuire: 1. Anghel Iordănescu (100 de partide); 2. Victor Pițurcă (95); 3. Mircea Lucescu (58) – Mai multe informații, AICI.

Apoi, se vorbește că Edi Iordănescu ar vrea să schimbe componența primului 11 pentru disputa cu Belgia. Se pare că Valentin Mihăilă va intra titular, în locul lui Florinel Coman, care după acest turneu final va pleca de la FCSB la Al-Duhail, în Qatar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button