Sport

Euro 2024. România, la ora meciului cu Belgia / Nu va juca „dracul roșu” cu soție din Brașov / Anunțul TAROM

Euro 2024. Naționala de fotbal a României a ajuns ieri la Köln, de la Würzburg, după o călătorie de 2 ore cu trenul care a mers cu 280 de kilometri/oră. La sosirea la hotel, Nicolae Stanciu & Co. au fost întâmpinați de numeroși fani români, care i-au încurajat frenetic.

Euro 2024

Aseară, de la ora 19.30, românii au avut programat antrenamentul oficial, după care – la conferința de presă – selecționerul Edi Iordănescu a spus câte ceva despre partida cu Belgia programată astăzi, de la ora 22.00, în direct la PRO TV.

„Vorbim de o nouă provocare. Vorbim de locul 3 mondial, care are jucători valoroși. Sunt sigur că suntem pregătiți și așteptăm această provocare. E clar că sunt experiențe fantastice. Trebuie să ne ridicăm, să ne organizăm și să avem momentele noastre în care să facem ce am pregătit. Rezultatele nu le putem controla noi, dar o să rămânem focusați la ce putem să facem. Am fost mereu la mâna noastră și trebuie să rămână așa. Toți suntem foarte motivați și suntem pregătiți să dăm tot ce e mai bun. Adversarul este unul colosal, asta e realitate. Într-un joc au 4-5 ocazii imense și suntem conștienți de asta. O să ne punem în slujba tricolorului și sperăm ca la final să obținem calificarea mai departe. Dacă se va întâmpla asta, va fi o șansă în plus să gestionăm ultimul meci”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit Digi Sport.

Euro 2024

Foarte probabil, România va începe în aceeași formulă ca în meciul cu Ucraina, câștigat cu 3-0 – Detalii, AICI. Așadar: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – M. Marin – Man, R. Marin, N. Stanciu, Fl. Coman – Drăguș. Asta deși s-a vehiculat, la un moment dat, că Mihăilă, refăcut complet după o răceală, ar putea intra în locul lui Florinel Coman.

În tribune vor fi circa 30.000 de suporteri români, care vor crea o atmosferă incandescentă, față de „doar” 15.000 de belgieni.

În caz că România va învinge, cu 6 puncte acumulate, va fi calificată matematic în faza superioară a competiției. Și cu un rezultat de egalitate, cu 4 puncte, „tricolorii” vor trece de grupe într-o foarte mare măsură. La înfrângere, toate cele 4 formații din grupa E vor fi la egalitate de puncte (3), întrucât Ucraina a câștigat disputa cu Slovacia de vineri, scor 2-1.

Euro 2024

Selecționerul Belgiei, Domenico Tedesco, este convins că „dracii roșii” vor arăta altă față contra României, după „dușul rece” cu Slovacia din debutul Euro 2024.

El a spus că, reveniți după accidentări, Arthur Theate și Jan Vertonghen vor face parte din echipa de start. Nu același lucru va fi cu Axel Witsel, a cărui soție – Rafaella (foto, mai jos) – este născută în Brașov, acestuia recidivându-i accidentarea.

Euro 2024 | MyTex.ro
Euro 2024. România, la ora meciului cu Belgia / Nu va juca „dracul roșu” cu soție din Brașov / Anunțul TAROM 10

Euro 2024

Altfel, pentru ultima partidă a României din faza grupelor la Euro 2024, cu Slovacia, miercuri, la Frankfurt, TAROM a informat că va pune la dispoziția susținătorilor echipei naționale două curse speciale.

Pe 26 iunie, zborul special TAROM RO1301 va decola de la Otopeni la ora 8.50 și va sosi la Franfurt la 10.30 (ora locală). Pe data de 27 iunie, cursa RO1302 va pleca din Frankurt la 11.30 și va reveni acasă cu suporterii, pe Otopeni, la ora 14.55.

Biletele sunt puse în vânzare pe site-ul companiei TAROM.

Mai sunt tichete pentru disputa România – Slovacia de la Frankfurt. UEFA le va pune în vânzare cu două zile înainte de meci, adică pe 24 iunie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button