Sport

Euro 2024. România are atacant de clasă / Marius Șumudică, detalii neștiute despre Denis Drăguș / Cine este viitoarea lui soție (foto)

Euro 2024. Și Denis Drăguș, titularizat ca vârf de atac de selecționerul Edi Iordănescu, a făcut un meci fantastic împotriva Ucrainei, câștigat de „tricolori” cu 3-0 – Detalii, AICI.

Autorul ultimului gol al României în partida de ieri de la München a avut un sezon reușit în Turcia, contribuind substanțial (15 goluri, două pase decisive) la evitarea retrogradării de către Gaziantep. Denis Drăguș a fost transferat de antrenorul Marius Șumudică în toamna anului trecut, fiind rezervă la Standard Liege.

Atacantul în vârstă de 24 de ani va juca în sezonul viitor la Trabzonspor, o formație cu pretenții din Süper Lig.

Euro 2024

Chiar am primit multe mesaje din Turcia. Multă lume – și în special fanii lui Trabzon – este foarte fericită pentru jocul pe care l-a prestat Drăguș cu Ucraina. Eu nu am văzut în viața mea. Am 20 de ani de ani de antrenorat. 8 ani am antrenat în străinătate, în Arabia Saudită sau în Turcia. Și am antrenat jucători cu salarii de milioane. Eu nu am văzut jucător care să plece atât de rapid de pe loc și să aibă o asemenea putere în picioare”, a declarat pentru Fanatik, referitor la Denis Drăguș, Marius Șumudică, cel care a trecut și pe la FC Brașov ca antrenor.

Euro 2024

Apoi, „Șumi” a relatat, pentru sursa citată, o întâmplare cu Denis Drăguș pe când era antrenor la Gaziantep: „Mă duc odată la bază. Se terminase antrenamentul. Terminasem de mâncat și îl văd în parcare. Că l-am și certat pe preparator. Îl văd în parcare, își luase adidașii și în parcare – la bază – aveam o pantă de vreo 30 de metri. Noi peste 3 zile jucam. Și el într-o viteză în panta aia, era să dau cu mașina peste el, făcea niște sprinturi… Eu nu am văzut jucător să se pregătească așa și să fie înnebunit de fizicul lui. El și când joacă își ridică șortul, să vadă lumea că e puternic. După meci s-a dus la Vanessa, iubita lui. Noi suntem prieteni de familie. Se vor căsători pe 10 iulie. Fata mea este nașa fetiței. Și fac și botezul și nunta”.

Euro 2024 | MyTex.ro
Euro 2024. România are atacant de clasă / Marius Șumudică, detalii neștiute despre Denis Drăguș / Cine este viitoarea lui soție (foto) 10

Euro 2024

Șumudică a mai spus despre Denis Drăguș: „Acum au pus nunta pe 10. Au zis că se califică, mai trec un tur, mai trec un tur, dar dacă ajung în finală, se amână nunta. E viitoarea lui soție, Vanessa, au doi copii împreună, nu au avut timp din cauza programului să facă nunta”.

În celălalt duel din grupa României, E, Belgia a pierdut surprinzător în fața Slovaciei, 0-1. De asemenea, tot luni, Franța a trecut la limită de Austria, 1-0.

Foto: Facebook


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 zi în urmă

[…] probabil, Marius Șumudică îl va antrena la Al-Orubah și pe Florin Niță, portarul titular al primei reprezentative a […]

Back to top button