Sport

EURO 2024. Reacția UEFA la scrisoarea lăsată de Naționala României în vestiar

EURO 2024. Reacția UEFA la scrisoarea lăsată de Naționala României în vestiar

Naționala României a plecat cu fruntea sus de la EURO 2024 și au lăsat în urma lor o impresie bună nu doar fanilor, ci și organizatorilor, care i-au catalogat ca fiind „oaspeții perfecți”.
Oaspeții perfecți. După eliminarea din EURO 2024 de aseară, Echipa Națională și-a lăsat vestiarul din Munchen impecabil, cu o scrisoare emoționantă către gazdele germane”, au transmis organizatorii UEFA, într-o postare pe Instagram, după ce au văzut scrisoarea lăsată în vestiarul de la Munchen de Naționala României.

Echipa națională de fotbal a României a lăsat în vestiar, imediat după meciul de la Euro 2024 cu Olanda, o scrisoare în care sunt transmise aprecieri pentru organizatori.

A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european. Euro 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european. Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă! Echipa națională de fotbal a României”, au scris jucătorii și staff-ul naționalei într-o scrisoare lăsată în vestiarul imaculat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button