Sport

Euro 2024. Mihai Stoichiță știe care sunt atuurile lui Edi Iordănescu / Posibilul 11 al României contra Ucrainei

Euro 2024 a ajuns, astăzi, la ziua a 3-a, sâmbătă înregistrându-se în Germania rezultatele: Elveția – Ungaria 3-1, Spania – Croația 3-0 și Italia – Albania 2-1.

Pentru România, debutul la Euro 2024 va fi făcut luni, când „tricolorii” vor întâlni Ucraina la München (de la ora 16.00 – în direct la PRO TV).

Despre partidă, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a relatat, potrivit iAM Sport: „Sper ca terenul să infirme calculele hârtiei. Pe hârtie, și înainte de calificări eram a patra echipa ca șanse și am terminat pe 1. Să încheiem cu calculele hârtiei, fotbalul se joacă în iarbă, nu pe laptop, tablete, grafice. Fotbalul înseamnă să cobori, te încalți cu ghetele, arată ce poți, ce ai făcut… Să fim apreciați pentru ce facem pe teren, m-aș bucura, rezultatele pot veni sau nu, ăsta este fotbalul”.

Euro 2024

În privința lui Edi Iordănescu, Mihai Stoichiță a declarat: „Și ceilalți selecționeri, Rădoi, Contra, Daum, au fost foarte buni… Au riscat, au promovat jucători tineri, n-au beneficiat de maturizarea lor, cum a beneficiat Edi, dar au contribuit și cei de dinainte. Cu riscurile de a pierde meciuri, de a nu avea rezultate. Experiența contează. Asta are Edi la ora actuală pe mână. Rigurozitate, talent de antrenor, pregătire teoretică, sunt normale”.

Iată și cum ar putea arăta 11-le României cu Ucraina: H. Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 zile în urmă

[…] reprezentativei de fotbal a României, Edward Iordănescu, a împlinit astăzi 46 de ani. Cu această ocazie, așa cum a aflat Fanatik, colegii din staff-ul […]

Back to top button