Sport

Euro 2024. Mesajul selecționerului înaintea partidei cu Ucraina / Cine e favorit pentru a-l înlocui, dacă nu-și va prelungi contractul

Euro 2024.

Edi Iordănescu, selecționerul echipei noastre naționale de fotbal, are un mesaj pentru jucători și suporteri înaintea partidei de luni, de la München, cu Ucraina, în cadrul Euro 2024.

„În pragul debutului României la Euro 2024, vreau să vă împărtășesc entuziasmul și determinarea echipei noastre. Știm că fiecare dintre voi trăiește cu sufletul alături de noi aceste momente pline de emoție. Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune și sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă și responsabilitate, pentru a obține maximum din această experiență extraordinară. Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuși să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate. Dar am convingerea că suntem gata de luptă! Sunt mândru de munca și dăruirea băieților noștri. Au dat totul în preliminarii și în pregătirea turneului final și sunt sigur că vor da totul și în meciuri”, a declarat Edi Iordănescu, conform frf.ro.

Euro 2024

Întăriți de gândurile bune ale românilor de acasă și din întreaga lume, suntem o singură inimă! Și batem pentru România!, a mai spus Iordănescu jr.

Și „tricolorii” sunt mobilizați pentru a face o figură frumoasă la acest turneu final. De altfel, ei se „încarcă” cu melodia „România” a trupei B.U.G. Mafia – Detalii, AICI.

Euro 2024

În altă ordine de idei, Edi Iordănescu nu și-a prelungit contractul cu FRF, scadent după Euro 2024. Se vehiculează că are o ofertă excelentă din punct de vedere financiar din zona arabă. Nu demult s-a precizat că Al-Ahli Jeddah (Arabia Saudită) i-ar oferi un salariu stagional de 5 milioane de dolari.

Astfel, Răzvan Burleanu, președintele FRF, și directorul tehnic de la Casa Fotbalului, Mihai Stoichiță, ar fi început, deja, căutările pentru a găsi înlocuitorul lui Edi Iordănescu. Sport.ro susține că Adrian Mutu este principalul favori al federalilor. La momentul actual, el este liber de contract și, deloc de neglijat, o variantă relativ ieftină. Minusurile „Briliantului” ar fi că ultimele sale experiențe în antrenorat, la Rapid, Neftichi Baku și CFR Cluj, n-au rupt gura târgului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button