Sport

Euro 2024. Ce melodie ascultă „tricolorii” înaintea meciului cu Ucraina / A fost lansată acum 25 de ani

Euro 2024.

Naționala de fotbal a României este conectată, deja, la partida cu Ucraina, care se va disputa luni, de la ora 16.00, la München (în direct la PRO TV). În ciuda rezultatelor dezamăgitoare din ultimele amicale, 0-0 cu Bulgaria și cu Liechtenstein la București, „tricolorii” sunt montați pentru a începe Euro 2024 cu un scor pozitiv.

Pe lângă discursurile motivaționale ale selecționerului Edi Iordănescu, Radu Drăgușin & Co. ascultă, ori de câte ori este posibil, melodia „România”, lansată de trupa B.U.G. Mafia acum 25 de ani – Ascultă AICI.

Euro 2024

Potrivit reporterilor iAMsport.ro prezenți la Würzburg, la ultimul antrenament de forță efectuat de „tricolori”, vineri, răsuna: „Trebuie să dovedim tuturor, în aceste momente grele, tragice pentru întregul nostru popor, pentru întreaga noastră națiune, că știm să rămânem uniți ca degetele unei singure mâini strânse într-un pumn care să lovească, să dea o ripostă fermă oricărui agresor de oriunde ar veni. Fraților, înc-o dată”.

Altfel, delegația României a urmărit aseară, cu atenție, deschiderea Euro 2024, meciul Germania – Scoția, 5-1, în care „panzerele” și-au strivit, efectiv, adversarii.

Se știe, în afara disputei de luni cu Ucraina, elevii lui Edi Iordănescu vor mai întâlni în faza grupelor de la Euro 2024 echipele Belgiei și Slovaciei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
3 zile în urmă

Dupa meciul cu Ucraina vor asculta: https://www.youtube.com/watch?v=wbX4oyO3yY8
Iar dupa ala cu Belgia: https://www.youtube.com/watch?v=hBP9txbREWI

Back to top button