Sport

Euro 2024. Brașovenii, invitați la vizionare în aer liber

Euro 2024. Brașovenii, invitați la vizionare în aer liber

Iubitorii fotbalului și mai ales suporterii echipei naționale pot trăi astăzi într-un mod mai special emoțiile și atmosfera Campionatului European din Germania, urmărind în aer liber primul meci al României, cel cu Ucraina, programat astăzi, de la ora 16.00.

Olimpia – Muzeul Sportului și Turismului Montan, de sub Tâmpa, care își inaugurează astfel terasele, și Piața Sfatului sunt locurile în care pot viziona, în mod gratuit, partida.

„Inaugurăm terasele de la Olimpia!!!
Primul meci al României te invităm să-l vezi la Olimpia, primul muzeu din țară dedicat sportului și turismului montan!
Cheamă-ți prietenii și hai luni, 17 iunie, de la ora 16:00, la Olimpia (G. Coșbuc nr. 2) să susținem împreună echipa națională!
Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile!”
, au scris pe Facebook reprezentanții muzeului.

De asemenea, în Piața Sfatului, Brașovul fiind orașul unde poposește prima dată caravana Radio Zu, cu Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, va fi instalat un ecran.
„S-a făcut anuntZU’! Luni, Radio Aventura se opreşte în Piaţa Sfatului din Braşov, unde vedem primul meci al României de la EURO 2024. Aducem stadionul cu Autorulota ZU acolo unde eşti tu! Braşov, 17 iunie, ora 16:00. Radio Aventura strânge galeria pentru România!” au transmis cei de la Radio Zu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
8 zile în urmă

Sigur nu cade tencuiala de pe undeva ? Sigur nu si-a lasat vreun gibon elicopterul pe avarii in fata ecranului ? Nu stiu.Sa nu ziceti ca nu v-am spus.Ah,sa nu uit: sunteti siguri ca merita,fiindca am auzit ca vine o… Citeşte mai mult »

vax populi
8 zile în urmă
Back to top button