Sport

Euro 2024. Accidentare horror

Euro 2024. În minutul 70 al partidei Ungaria – Scoția, de duminică seară, atacantul maghiar Barnabas Varga a rămas inert pe gazon, după o ciocnire cu portarul advers Angus Gunn, în careul acestuia. Fusese lovit cu cotul în figură.

Dominik Szoboszlai, căpitanul Ungariei, i-a acordat primul ajutor lui Varga, cerând disperat, în lacrimi, intervenția echipajelor medicale.

După momente dramatice, atacantul celor de la Ferencvaros Budapesta a fost transportat la Salvare, „ascuns” de pături, fiind dus de urgență la un spital din Stuttgart.

Euro 2024

În miez de noapte s-a anunțat că Barnabas Varga a suferit o comoție cerebrală și are fractură de pomete, starea sa fiind stabilă, potrivit The Independent. El va suferi o intervenție chirurgicală.

Într-un final, Ungaria a câștigat partida cu Scoția de la Euro 2024, 1-0, grație unui gol marcat de Kevin Csoboth în minutul 90+10, și speră să se califice în optimile de finală de pe locul 3 în grupă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button