Sport

EURO 2018 HANDBAL FEMININ. Kim Rasmussen se teme de Neagu: „Dacă joacă aşa cum a făcut-o contra Norvegiei, atunci vor câştiga nouă meciuri din zece”

 

Tehnicianul Naționalei Ungariei, Kim Rasmussen, omul care a cucerit Liga Campionilor cu CSM București, se teme de Cristina Neagu în meciul cu România, ultimul din grupa II principală a Campionatului European de handbal feminin din Ungaria, care va începe la ora 19.00.

„Dacă Cristina Neagu joacă aşa cum a făcut-o contra Norvegiei, atunci vor câştiga nouă meciuri din zece, cu siguranţă. Indiferent ce face antrenorul advers, nu este nici un dubiu că e cea mai bună jucătoare din lume. Buceschi şi Geiger joacă, de asemenea, cu încredere, dar jocul româncelor e dependent de Neagu. Şi ea poate avea o zi proastă, cum s-a întâmplat cu Olanda. Oricum, dacă o laşi faţă în faţă cu portarul, de obicei asta înseamnă gol. Nu poate fi scoasă complet din joc, dar o poţi forţa să arunce din situaţii mai puţin favorabile pentru ea. Cu siguranţă, portarii noştri trebuie să fie foarte bine pregătiţi”, a declarat Rasmussen.

FOTO: fra2018.ehf-euro.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button